Over ons

Partners

Team 2CoolMonkeys

Dynamisch en innovatief
Team 2CoolMonkeys bestaat uit jonge innovatieve en ondernemende programmeurs en designers aangestuurd door veelzijdige projectmanagers. De afgelopen jaren zijn er verschillende projecten gerealiseerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Hierdoor is een veelzijdige team opgebouwd wat zowel front- als backend technologie implementeert. Deze ervaring wordt elke dag met veel enthousiasme en plezier ingezet.

Wil jij ons team komen versterken als ontwikkelaar of als designer stuur dan een mail met je C.V. en een korte motivatie.

Werkwijze

Full Service App Development
Het succes van 2CoolMonkeys wordt onder andere bereikt door een werkwijze waarin de klant beschikt over de essentiële domeinkennis en 2CoolMonkeys in een technische rol haar expertise levert. Een flexibele, geduldige en daadkrachtige houding van 2CoolMonkeys als ontwikkelaar wordt door onze klanten genoemd als kenmerkend aan een samenwerking met 2CoolMonkeys.

 • 1Kennismaking
  Wij komen graag kennismaken en bespreken wat uw wensen zijn. Op basis van dit gesprek stellen we een aantrekkelijke offerte op met een vaste prijs zodat uw weet waar u aan toe bent.
 • 2Brownpaper sessie
  We starten met een brownpaper sessie en stellen een overzichtelijk functioneel ontwerp op. De app staat nu als blauwdruk op papier.
 • 3App ontwikkeling
  De eerste versie van de app wordt ontwikkeld en getoetst aan de gestelde doelen. Na een gezamenlijke evaluatie worden de laatste aanpassingen verwerkt. Uw app is klaar voor gebruik
 • 4Resultaat
  Binnen zeer korte tijd zijn uw wensen omgezet in een doeltreffende app.