Oproep! Alle Smart City Gemeenten van #NL deel uw data!

Aan alle Nederlandse gemeenten die echt met Smart City aan de slag willen!
Sinds kort heeft 2CoolMonkeys een Smart City pagina beschikbaar voor alle Nederlandse gemeentes. Met de Smart City app maakt u Smart City, zowel binnen als buiten uw gemeente, zichtbaar voor de burger en ontwikkelaar. Standaard zit de Smart City app al vol met smart city data, maar burgers en ontwikkelaars willen meer. Daarom deze oproep aan alle Smart City Gemeenten van Nederland.

Smartcityapp.nl
Per gemeente is er een eigen SmartCity pagina beschikbaar. Op deze pagina kunnen burgers en ontwikkelaars Smart data over hun eigen woonplaats vinden en gebruiken. De data kan worden bekeken en doorzocht via gebruiksvriendelijke infographics of een overzichtelijke kaart. De afgelopen tijd ontvangt 2CoolMonkeys veel vragen over de beschikbaarheid van actuele smart city data van de burger en de community met ontwikkelaars.

Hoe maakt u data direct beschikbaar voor de burger en ontwikkelaar?
2CoolMonkeys kan uw data direct beschikbaar maken via de Smart City pagina. Tevens voert 2CoolMonkeys het beheer en onderhoud uit over de data, helpen we u als organisatie met het open data vraagstuk en bieden we degelijke service aan de eindgebruikers van uw data. U wordt als gemeente dus volledig voorzien van alle expertise en ervaring om data op de juiste wijze beschikbaar te stellen. Neem dus snel contact op via de onderstaande contactgegevens

Bekijk de Smart City pagina van uw gemeente. Klik hier

Hoe maakt u gebruik van de Smart City app? Neem vrijblijvend contact op.